4

Що ви бажаєте бачити на Gameverse?

Всіх вітаю, ми повертаємось до повноцінної роботи над сайтом (написання нових матеріалів, розробка та покращення платформи). У звʼязку з цим хотів би вас запитати, чи є щось, що ви хотіли б бачити на сайті? Можливо якийсь новий функціонал, виправлення помилок, що вас турбують, чи, можливо, якісь нові форми контенту чи рубрики?

Буду радий почути ваші ідеї та обговорити їх у коментарях.

Оцініть пост:
4
Коментарі
Вибір емоджі
MrApple561
MrApple561
30.04.2024, 11:57

*звук розминаня пальців* Пропозиції: 1. Можливість видалення постів; 2. Внутрішньосайтова нотифікація, замість пошти; 3. Теги - по типу того як зроблено на сторінці ігор. Щоб можна було одразу відфільтрувати огляди/новини/обговорення і одразу було видно про що допис/стаття; 4. Форум? Я останнім часом часто шукаю певну інформацію по іграм чи можливість їх обговорити і вкрай рідко натрапляю на саме україномовні форуми (може я погано шукаю - хз). Типу можна і тут написати допис з питанням і отримати коментарі, але чомусь хочеться саме окрему сторінку на це; 5. Пошук? Щоб можна було швидко знайти допис про гру чи автора чи якусь новину; 6. Можливість додавати посилання у коментарях так само як і в дописах - виділити текст - позначити як посилання; 7. Щодо форматування постів: дати змогу визначити, де буде закінчуватися та частина, що буде відображатися у стрічці (типу прев'ю). Щоб не було як на моєму останньому, де я навіть розділювач поставив, а наступний абзац усе одно вліз; 8. Якщо вже з'явилися сторінки для донатів/підтримки, то посилання на них :) Проблеми: 1. Нормальне повідомлення про перебільшення обсягу додаваного фото (зараз просто біле віконце вистрибує без тексту); P.S. дякую що тримаєте у курсі і за можливість дати відгук напряму 😉 Хай щастить😊

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
30.04.2024, 19:27

Дякую за такий крутий фідбек та за те, що користуєтесь платформою) Нижче відповім на всі пункти з вашої пропозиції: 1. Можливість видаляти пости зʼявиться. Зараз, якщо бажаєте, можете попросити мене або Vladosʼа (автора новин), ми можемо видалити потрібний пост через адмінку. 2. Нотифікації на сайті також будуть реалізовані, також буде додана гнучка система сповіщень (можна буде відключити щотижневий дайджест цікавого, який плануємо зробити у форматі розсилки, та відписатись від конкретних типів нотифікацій на пошту). 3. Поки подумаю над реалізацією. Постів користувачів поки мало, тому чи так сильно потрібно його категоризувати не знаю. 4. Це цікава ідея, але знову ж таки, постів від користувачів поки мало, якщо ще додатково сегментувати їх та розносити по різних частинах сайту, то тоді взагалі буде здаватись, що ніхто нічого не пише + це ускладнить все і для тих небагатьох, хто хоче вперше про щось написати. Стрічка була створена якраз щоб все обʼєднати і спростити, тому тут треба подумати. Роздумував додати можливість писати щось типу гайдів до ігор, але поки серйозно над реалізацією не думав. Але знову ж таки, якщо таке і реалізую, то хоч з опціональною можливістю показати гайд у стрічці. 5. Пошук буде) 6. Корисна функція, подумаю над реалізацією. 7. Тут правило просте, завжди береться 3 "блока". Розділювач, до речі, не враховується). З приводу того, щоб дати користувачам контроль над цим, то якщо будуть деякі користувачі показувати вест пост в стрічці, то буде виглядати не дуже, потрібно подумати над цим. 8. Сторінок поки немає :) Почну над цим працювати. Робити просто донат заради донату не дуже бажаю. Хочу зробити якісь цікаві додаткові плюшки за підписку, вже є ідеї, треба це реалізувати тепер) З приводу проблеми, то не помічав. Дякую, що повідомили, постараюсь на вихідних виправити.

Reply

Відповісти