На дворі листопад, зима та період різдвяних та новорічних свят вже не за горами, а це означає, що настав найочікуваніший період року для геймерів по всьому світу, адже більшість великих компаній планують вихід своїх блокбастерів як раз у цей період. Воно й не дивно, адже продажі у ці тижні у зв'язку зі святами та купівлею подарунків шалені. Але ігор багато, а обрати якось потрібно, тому у цій статті ми розберемо, які ігри виходять у листопаді 2022, та на які проєкти вам варто звернути вашу увагу.

То ж які ігри виходять цього місяця?

Наведений нижче список створювався з максимально об'єктивної точки зору, а порядок ігор не грає великої ролі. До кожної гри буде невеликий опис з короткою інформацією, датою виходу та платформами. Ну що, почнемо!

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök

Продовження однієї з найвідоміших та найуспішніших франшиз від Sony виходить вже цього місяця. Мільйони гравців по всьому світу з нетерпінням чекали продовження пригод Кратоса та його подорослішало сина у Скандинавії. І, за попередніми оглядами, не дарма. Ніяких особливо гучних скандалів навколо гри помічено не було, та розробляє її одна з найдосвідченіших студій Sony, тому проблем бути не повинно, і гру можна сміливо купувати. Нагадаю, що це остання гра в цьому сетингу.

Дата виходу: 9 листопада 2022

Платформи: PS4, PS5

Call of Duty Warzone 2.0

Call of Duty Warzone 2.0

Одна з найпопулярніших королівських битв Warzone перероджується у своїй другій версії. Нагадаю, що нас чекає нова карта "Al Mazrah", та режим DMZ, який, судячи з описів, схожий на гру Escape from Tarkov. Якщо вам до цього подобався Warzone, то від 2.0 ви також маєте отримати задоволення. Загалом, кардинально нового нічого ви не побачите, але всі аспекти гри стали трохи кращими. Якщо ж ви у Wazone не грали, то це чудова нагода спробувати, або дати йому другий шанс, тим паче, що гра безкоштовна.

Дата виходу: 16 листопада 2022

Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

Evil West

Evil West

Фанати вестернів не часто мають можливість пограти якусь нову гру в улюбленому сетингу, але не цього місяця. Адже в листопаді виходить Evil West. Гра, в якій ви зможете приміряти на себе роль мисливця за вампірами на дикому заході. Це екшн від 3 персони, в якому, до речі, знайшлось місце і кооперативу на 2х гравців. Також відомо, що у головного героя будуть спеціальні можливості, які допоможуть в бою та при переміщенні по локації, самі локації та предмети на них можна буде використовувати для отримання переваги над монстрами, а також в грі будуть боси.

Дата виходу: 22 листопада 2022

Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
Група документалістів отримала загадкове запрошення в сучасну копію «Замка вбивства» серійного вбивці Генрі Холмса. Це відмінний шанс викликати інтерес у публіки, і його ніяк не можна пускати. Готель прекрасно підходить для зйомок, але не все так добре в цій історії. За учасниками знімальної групи слідкують - і навіть намагаються маніпулювати ними. І тепер нашим героям не до рейтингів.
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Як і минулі ігри під заголовком The Dark Pictures Anthology, нова частина франшизи це хоррор з крутою історією та здебільшого цікавими персонажами, доля яких може залежати від ваших рішень протягом гри. Щось сказати про нову частину складно, адже геймплейно вона не буде сильно відрізнятись від попередніх ігор, та й геймлпей тут не головне. Все буде сильно залежати від історії, деталь якої поки не відомі. Якщо ви фанат серії, можна купувати та грати в задоволення, але якщо ви обираєте в що пограти, то я б радив дочекатись відгуків після релізу, і вже тоді приймати рішення. Адже, якщо сюжет буде не дуже крутий, то краще буде пограти в одну з минулих частин.

Дата виходу: 18 листопада 2022

Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

Sonic Frontiers

Sonic Frontiers

Доля фанатів їжака Соніка чимось схожа на долю шанувальників вестернів. Але, на відмінну від фанатів дикого заходу, фанати Соніка отримують нові ігри про цього героя досить часто, але рідко коли можна назвати ці ігри хорошими. Цього разу, багато гравців знову розчарувались після перших трейлерів проєкту, але з кожним новим відео та уривком інформації віра геймерів у те, що Sonic Frontiers буде хорошою грою, хоч і повільно, але росте. Сподіваюсь, цього разу гра про надшвидкого їжака Соніка залишить у фанатів хороше враження.

Дата виходу: 8 листопада 2022

Платформи: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC, Nintendo Switch

Pokémon Scarlet and Violet

Pokémon Scarlet and Violet

Ось хто точно не страждає без улюблених ігор, так це фанати покемонів. Якщо заглибитись у тему покемонів та ігор про покемонів, то за фанатів можна лише порадіти. В них мало того, що ігри виходять стабільно, з хорошою регулярністю, так в них ще й власна "соц. мережа" є, в якій об'єднується статистика зі всіх ігор, покемони та інші дані. Іншим компаніям слід брати приклад з Pokemon Company у деяких аспектах. Адже вони не тільки стабільно випускають ігри 1 - 2 рази на рік, а й створюють крутий сервіс для своїх гравців.

Дата виходу: 18 листопада 2022

Платформи: Nintendo Switch

Goat Simulator 3

Goat Simulator 3

Ну і під кінець поговоримо про щось менш серйозне, а саме про 3 частину симулятора козла. Звісно, купувати гру зараз за 30$ я вам аж ніяк не раджу, але якщо дочекатися найближчих розпродажів, та придбати копію собі та другу за 30$ - це вже зовсім інша розмова. У грі, як завжди, на вас чекає купа абсурдних квестів та можливостей, багато гумору, інтерактивність, багато смішних, завдяки своїй неочікуваності, ситуацій та іншого фану. В компанії з другом, якщо не за повно ціну, то має гратися чудово.

Дата виходу: 17 листопада 2022

Платформи: PS5, Xbox Series, PC

Звісно, це не всі ігри, які виходять цього місяця, але я відібрав найбільш цікаві та гучні релізи листопада. Дякую, якщо дочитали аж до цього моменту. Якщо ви знайшли гру для себе, відправте цю статтю своєму другу, можливо, він також щось тут знайде.