5

Парова дошка

Або, інакше кажучи, шановне ком'юніті, хочу спитати у вас поради: чи є серед вас щасливий власник Steam Deck? Розкажіть, будь ласка, в чому полягав ваш вибір і як вам досвід використання? Мова йде про звичайну, не OLED версію.

Бо замовив на свою голову (хоча дуже хтів Нінку, але бібліотека в Стімі диктує свої умови), а тепер не знаю, чи то вірно, чи то ні. <br>

Дурне)

Бажаю вдалого і мирного дня.

Оцініть пост:
5
Коментарі
Вибір емоджі
bkitw
bkitw
24.02.2024, 09:37

Цейво, момент до адміністрації: впихніть, будь ласка, плейсхолдер в поле для підпису картинок, бо я вбамбулив туди ще купу тексту, а він тепер десьо там. А я гадав, що буде одразу під картинкою. "Дурне)" — це я про те, що вже замовив цей девайс, але біс його зна, чи правильно вчинив чи ні.

Reply

Відповісти

MrApple561
MrApple561
24.02.2024, 16:55

+1 Сам з радістю почитав відгуки реальних людей. Бо іноді руки сверблять придбати, а от раціоналу за цим знайти не можу ¯\_(ツ)_/¯ Ну хіба що замінити свій ПК повністю на SteamDeck і зекономити на електриці та місці 🤔 І той, bkitw, якщо не буде впадлу, то згодом було б цікаво і твій досвід використання дізнатися :)

Reply

Відповісти

bkitw
bkitw
25.02.2024, 14:20

Я як раз дивився на те, що небагато у мене тут відгуків назбиралось і подумав, що я так і зроблю, дійсно. Буду радий поділитися досвідом.

Reply

Відповісти