6

PlayStation Portal - новий рівень .....тного геймінгу!

PlayStation Portal

Всього за 199,99$ чи 219,99€ Sony пропонує 8 дюймовий дисплей у 1080p, "60fps", адаптивні тригери та тактильний зворотний зв'язок.

Ця штукенція через Wi-Fi (мінімальна швидкість для роботи 5 Мб/с, а краще 15 Мб/с) підключається до вашої PS5 у вигляді бездротового екрану з геймпадом.

PlayStation Portal

Заховали від дітей консоль, викинули телевізор і тишком-нишком граєтесь у клозеті. Але тільки в те, що інстальовано на приставці.

Для старих дідів залишили 3,5-мм аудіороз'єм, а молоді пропонують пропрієтарний протокол Bluetooth під назвою PlayStation Link і навушники до нього.

Pulse Elite, вішалка в комплекті! 149,99$ або 149,99€

Pulse Elite

Pulse Explore - тут все по картинці ясно. 199,99$ або 219,99€

Pulse Explore

Їх навіть можна буде сувати до ПК і Мас, у сенсі сувати USB-адаптер і воно працюватиме! А ще обіцяють одночасну роботу по сонієвському і звичайному синьому зубу.

Бляха, якась реклама виходить, а мені ж ніхто не платить!

Портативний екран з прив'язкою до, однієї з консоллю, мережі Wi-Fi - воно дійсно потрібно?

Прошу усіх олігархів відписатись в коментарях, як їх задовбало таскати оте одоробло нового покоління разом з телевізором по всіх кімнатах заміського маєтку і вони з радістю куплять пару ящиків екранів з ручками.

p.s. першоджерело PlayStation’s first Remote Play dedicated device, PlayStation Portal remote player, to launch later this year at $199.99 – PlayStation.Blog

Оцініть пост:
6
Коментарі
Вибір емоджі
MrApple561
MrApple561
24.08.2023, 13:15
(відредаговано)

Ну на папері штукенція прикольна Наприклад, коли хочеться пограти з ліжка чи кімната з приставкою зайнята родичами. Щоправда, наскільки мені відомо, PS вже має технологію віддаленої гри, здається через браузер, яка на 100% вирішить ці проблеми без необхідности купляти цю приблуду Ну і ціна завелика. По-факту отримуєш недо-планшет з намертво прикріпленими джойстиками, який більше ні для чого неможливо використати. Або вони самі лоханулися і просто закупили повноцінні планшети, на які встановили свою ОС, або як справжня корпорація зла хочуть продати задороге рішення для проблеми, якої не існує 🤷‍♂️

Reply

Відповісти

CyMHi-36o4eHH9I
CyMHi-36o4eHH9I
24.08.2023, 13:29

Головне питання - для роботи потрібна саме локальна мережа, чи інтернет теж згодиться? В дописі не зовсім зрозуміло, це для близької відстані, чи будь-де.

Reply

Відповісти

MrApple561
MrApple561
24.08.2023, 13:42

У коментарях пишуть, що начебто можна буде не тільки з локальної мережі підключатись, але щось я сумніваюсь. Бо якщо можна підключатися до будь-якої мережі, то чому не можна на прилад стрімити ігри PlayStation Plus Premium? Чи на ньому все ж таки не має жодної ОС і це просто як бездротовий екран? У будь-якому разі річ максимально безглузда і коштує задорого А от навушники, ті що маленькі, досить непогані. Приємно що їх можна використовувати не тільки з PS ну і окремий USB-свисток у комплекті також гарна річ

Reply

Відповісти

CyMHi-36o4eHH9I
CyMHi-36o4eHH9I
24.08.2023, 14:08
(відредаговано)

Якби можна було будь-де грати, на місці маркетологів зняв би ролик: Молодий кучерявий хлопець збирається до школи, бере рюкзак і виходить на двір. З сумом дивиться на будинок і йде на зупинку. Ввечері повертається до кімнати, прибирає мереживну серветку з PS5 і сідає робити домашнє завдання, а потім грає. Зранку батьки йому дарують коробку, хлопець кладе її в рюкзак і прямує вчитися. На перерві пацан сидить з порталом в руках, навколо нього скупчилися друзі, всі веселяться спостерігаючи за грою в симулятор тигра. В кінці титри: Розважайся усюди!

Reply

Відповісти