3

Новий тизер Call of Duty Black Ops 6

У твіттер (X) аккаунті CharlieIntel можна знайти допис, у якому написано: "BREAKING: The first Call of Duty: Black Ops 6 teaser is here" що у дослівному перекладі значить: "ТЕРМІНОВО: Перший тизер Call of Duty: Black Ops 6 тут"

1716408284650-metykach-664b33a41f6a9302bba997a3

Допис доповнений відео, взятим з сайту thetruthlies.com. Саме відео нам показує як група людей проникає на заборонену територію, пробирається кудись скелястою територією та чіпляє якісь великі шматки тканини на скелі. 

У кінці відео нам показують результат цього проникнення у вигляді розвішаної тканини на обличчях на горі Рашмор, яка утворює послання яке каже "The truth lies", тобто, "Правда бреше". Так само на одній з шматків тканини можна побачити емблему яка показує голови трьох собак, які дивляться у різні сторони. 

У коментарях цю новину прийняли дуже тепло і покладають великі надії на нову частину Black Ops та, зокрема, на студію Treyarch, яка розробила більшість ігор цієї серії.

Нам же залишається тільки чекати і сподіватися, що інвестори не зіпсують реліз Gulf War, змушуючи розробників вкладатися в незрозумілі терміни, які не дозволять довести гру до ідеалу. 

Оцініть пост:
3
Коментарі
Вибір емоджі
Opdeit
Opdeit
24.05.2024, 04:59

Це гора Рашмор з чотирма президентами США, собака з трьома головами це цербер, який вже був босом на одній з зомбі мап а також є назвою військової техніки.

Reply

Відповісти