4

Інсайд: інформація про відкритий світ у майбутній The Sims

Maxis вже активно проводить закриті тести над Project Rene - кодова назва нового проекту The Sims. Один із користувачів Reddit стверджує, що отримав доступ до файлів ранньої версії і виявив кілька цікавих деталей щодо майбутнього відкритого світу у грі.

The Sims 5

Ось, що повідомляє реддітор:

  • Розмір карти обіцяє бути вражаючим.
  • У версії не було виявлено жодного згадування переміщення між локаціями - імовірно, це означає, що карта буде безшовною.
  • Карта тестової версії будується на основі Парижа - навіть у файлах залишилися фотографії-референси (фото наприкінці статті).
  • Поточна версія вражає своєю оптимізацією і не гальмує на мобільних пристроях, навіть при максимальному збільшенні масштабу.
  • Формально відкритий світ у тестовій версії не був доступний - гравцям пропонувалася лише можливість налаштовувати інтер'єри.

Нагадаю, деякі деталі про Project Rene вже офіційно підтверджені: це буде гра з умовно-безкоштовним доступом, яка з'явиться принаймні на ПК та мобільних пристроях. Однією з особливостей буде можливість грати в кооперативному режимі, де гравці зможуть спільно робити ремонт та декорування будинків.

Точної дати релізу для Project Rene поки немає.

Project Rene Map Project Rene Map Project Rene Map Project Rene Map
Оцініть пост:
4
Коментарі
Вибір емоджі