7

Оновлення Gameverse: покращена система досягнень та підписка

Вітаю, щойно Gameverse трохи оновився. Хочу у цьому пості розповісти вам, що саме змінилось на сайті з цим оновленням.

Підтримайте Gameverse за допомогою підписки

Відтепер у вас є можливість підтримати наш проєкт за допомогою підписки на Patreon або Buy me a Coffee. Ми як команда, та я особисто буду дуже вдячний за підписку на будь-який рівень ❤️

Натомість ми пропонуємо низку фішок, які зроблять ваше перебування на сайті ще кращим! Не буду розписувати які бонуси надає кожен рівень, враховуючи що зі всіма ними можна ознайомитись ось на цій сторінці, але ось найцікавіше, що ми пропонуємо:

  • Підсвітка вашого профілю, постів, коментарів
  • Можливість частіше синхронізувати профілі, та навіть автоматична синхронізація на деяких рівнях
  • Відсутність реклами (яка зʼявиться у наступних оновленнях)
  • Унікальне досягнення, відображення у спонсорах, та ще деякі фішки

Після підписки, для отримання бонусів потрібно буде в налаштування у меню "Підписка" обрати сервіс, на якому ви зареєструвались, та ввести пошту вашого Patreon/Buy me a Coffee акаунту, та натиснути кнопку. Через кілька секунд ви отримаєте всі бонуси)

При будь-яких проблемах, як завжди, допоможемо в нашому чаті.

Покращена система ачівментів на сайті

Відтепер внутрішньо сайтові досягнення видаються на багато стабільніше. Також ми додали ще 3 нових досягнення, і всі вони мають нову механіку - рівні. Кожне з цих досягнень має 4 рівні: бронза, срібло, золото, та спеціальний рівень)

Загалом відтепер можна отримувати досягнення за:

  • Написання постів
  • Написання коментарів
  • Написання відгуків до ігор

Важливо: досягнення почнуть видаватись з наступної потрібної дії. Наприклад, якщо у вас вже є достатня кількість коментарів для ачівки, ви отримаєте її після написання наступного коментаря.

Інші покращення

Також було виправлено низку помилок, а також додано деякі корисні функції

  • Відтепер у налаштуваннях видно час, коли профіль було востаннє синхронізовано. Також там буде окремий пункт з останньою автоматичною синхронізацією, якщо така відбувалась у рамках підписки.
  • Виправлена помилка, коли синхронізація PSN акаунту не відбувалась, через наявність ігор, які вийшли на ПК, і Sony їх відповідно промаркувала. Наприклад, Ghost of Tsushima на PS5.
  • У мобільній версії відтепер видно кількість сповіщень біля бургер іконки, тепер не потрібно кожного разу відкривати меню.
  • Видали спеціальну ачівку користувачу MrArpple561, за допомогу з пошуком багів та круті ідеї для покращення платформи.
  • Також всі, хто працюють над Gameverse отримали спеціальні ачівки команди ❤️

Як завжди, якщо знайдете якісь помилки, або будете мати ідеї для розвитку, пишіть їх у коментарі під цим постом. Дякую, що користуєтесь Gameverse)

Оцініть пост:
7
Коментарі
Вибір емоджі
AlexTheApple
AlexTheApple
02.06.2024, 12:34

Вау! Я навіть і не думав, що підписка буде супроводжуватися додатковими фітчами) Шикарне оновлення😍 P.S. Можу підтвердити, що бургер працює як належно ще і на ПК) Бачу перші спонсори вже пішли - топ🤩

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
02.06.2024, 12:47

"Кіберкотлета з Юпітеру" - ору :DDDD

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
02.06.2024, 12:51

Вирішили тематику космосу з лого і назви продовжити😁

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
02.06.2024, 13:24

Дуже дякую за підписку, це дуже важливо для нас❤️ Щоб отримати бонуси, перейдіть в налаштування, у підменю "Підписка", оберіть Buy me a Coffee, введіть пошту та натисніть "Перевірити підписку") У майбутньому більше автоматизуємо цей процес, але наразі є лише такий варіант)

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
02.06.2024, 13:48

Вже зробив) Така приміточка: мені одразу дало 4-й рівень(судячи з досягнення), а підписка то лише першого🤔 Не знаю то баг чи фітча, просто для інформації) І ще невилка пропозиція - оскільки вже є досягнення, які даються за певний, вимірюваний внесок, то було б гарно бачити цей перелік досягнень і відповідно необхідний внесок до певного рівня (без усякого там трекінгу прогресу, просто список). Наприклад, така сторінка є на вікі по іграм https://witcher.fandom.com/uk/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0:Leaderboard

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
02.06.2024, 14:02

З приводу рівня підписки, то гляну, дякую. Я просто рівень по сумі визначаю, а ви на рік оплатили, і ця система трохи збій дала😅 З приводу сторінки то так, зроблю таку, дякую)

Reply

Відповісти