10

Оновлення ігор на Gameverse

Вітаю, щойно Gameverse трохи оновився. У цьому пості коротко розповім про те, які зміни відбулися.

Ми давно планували випустити оновлення у якому будуть нові сторінки ігор та постів, гайди та сторінка трекінгу досягнень на сайті. Наразі через паралельну розробку всіх цих фіч розробка затягнулась, тому я вирішив релізити всі ці фічі по одній, концентруючись на тому, щоб завершити кожну з них окремо, і вже потім переходити до наступної. Тому найближчим часом кількість нових релізів сильно зросте)

Цього тижня релізимо нову сторінку ігор.

Нова сторінка ігор

Нова сторінка ігор на Gameverse

Відтепер нова сторінка ігор виглядає ось так. Тут ми зібрали очікувані релізи, ігри, які буде нещодавно додані на сайт, а також останні відгуки на ігри. Також згодом тут ще будуть ігри з найкращими оцінками.

Звісно, зберегли фільтри для пошуку ігор за певними критеріями, але перенесли його вниз, оскільки фільтрів вже занадто багато, і на телефонах, наприклад, вони займають 2 повних екрани, що взагалі не круто.

Також додали пошук, який так чекали деякі користувачі. Поки він лише для ігор, але це вже початок. У наступних релізах додамо глобальний пошук по сайту. До речі, пошук шукає не лише по оригінальній назві, а й по полю "інші назви". Тому знайти гру легко. Наприклад, Відьмак 3 шукається як за пошуком "Withcer", так і просто "відьмак". Однак, якщо українською якась гра не знаходиться, спробуйте пошукати англійською

Сторінка каталогу ігор

Сторінка каталогу ігор на Gameverse

Якщо вам подобалась стара сторінка ігор, то вона також залишилась і стала трохи зручнішою. Відтепер вона розбита на сторінки, для швидшого завантаження, адже раніше вона відкривалась дуже довго, картинки взагалі завантажувались вічність з не дуже швидкого інтернету. Також перенесли фільтри, і за замовчуванням сховали їх, щоб вони не займали багато місця на сторінці.

Щоб відкрити сторінку каталогу на ПК, потрібно просто навести в меню на пункт "ігри" та обрати "Каталог" у випадаючому списку. З телефонів для цього є окремий пункт у меню.

Підсумок

Сподіваюсь, що вам сподобається оновлення цих сторінок та вони стануть зручнішими. Якщо у вас є якісь пропозиції, або ви знайшли якийсь баг, як завжди запрошую у коментарі під цим постом. І наостанок, зроблю технічне оголошення.

Технічні роботи на Gameverse

Ви могли помітити, що останнім часом сайт працював не дуже стабільно. Періодично зʼявлялась 500 помилка, або сайт взагалі не відкривався. Особливо це було помітно після серії інтеграцій, з яких прийшли нові користувачі.

Після деяких тестів стало зрозуміло, що це повʼязано з недостатньою потужністю сервера. Наразі Геймверс працює на сервері з 2 ядрами процесора (не дуже нового Intel Xeon) та 4гб оперативки, що виявляється вже недостатньо. Тому я вирішив переїхати на більш потужний сервер в іншого провайдера. Там сервер буде у двічі потужніший: 4 ядра нового AMD Epyc, 8гб оперативки, NVME SSD замість звичайного Sata SSD (але і коштує він вдвічі дорожче, тому якщо чекали нагодити підтримати нас на Patreon, то це хороший знак).

У звʼязку з цим, сайт буде недоступний 15 вересня з 00:00 до 02:00. Перепрошую за незручності. Це буде зроблено для того, щоб дані не розсинхронувались під час міграції.

Оцініть пост:
10
Коментарі
Вибір емоджі
AlexTheApple
AlexTheApple
14.09.2024, 09:45

Обожнюю оновлення🤩 Я насправді грішив на свого провайдера, коли сайт не відкривався😅😅 Ахахаха - всі останні відгуки мої 😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
15.09.2024, 08:09
(відредаговано)

До речі, з приводу вашої підписки. Знайшов що на buymeacoffee можна зробити refund, та повернути вам кошти. Спробував зробити це, оскільки вивести їх я всеодно не зможу)

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
15.09.2024, 08:25

Так, я бачив листа від buymeacoffee, тепер чекаю коли пройде транзакція, щоб перепідписатися на патреоні😈

Reply

Відповісти

Duboshit
Duboshit
14.09.2024, 20:10

Гарні новини,ввжаю що правильна тактика випускати нові блоки сайту по одному

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
15.09.2024, 09:28
(відредаговано)

Питаннячко по оновленню: змінився ліміт на розмір зображень? Бо начебто ще позавчора 2МБ пропускало, а сьогодні вже 1,5МБ не хоче? І власне ще позавчора вилітало віконце з попередженням про розмір, а сьогодні вже ні - просто не завантажує

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
15.09.2024, 09:35

Ніби нічого не мало змінитись, зараз перевірю. Швидше за все це повʼязано з переїздом на інший сервер, є кілька помилок, з якими зараз розбираюсь

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
15.09.2024, 09:43

Готово, мало б запрацювати. Забув налаштувати на новому сервері ліміти для файлів. Попередження також має запрацювати, просто цього разу завантаження зупинялось ще ДО сервісу, який цю помилку видає

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
15.09.2024, 16:55

🥳🥳🥳

Reply

Відповісти

AlexTheApple
AlexTheApple
16.09.2024, 07:20

Сайт до речі став працювати відчутно швидше 🤩

Reply

Відповісти

LLeeepps
LLeeepps (Назарій Семенюк)
16.09.2024, 17:44

Так, є таке. Я й сам не думав, що так буде різниця відчуватись😅 Я ще в процесі переїзду змінив трохи плани і тепер у нас 6 CPU / 16 RAM

Reply

Відповісти